Vítejte, bohyně!

Co Plejáďanky učily ohledně posvátné sexuality?

Nejbližší šířeji známé učení o posvátné sexualitě pochází z hinduismu – je to výuka tantrické jógy či tantrického sexu. Je to 5000 let stará praxe, která znamená „proplétání a expanze energie”. Říká se, že zvyšuje intimitu vytvořením propojení mysli a těla, které vede k mocným orgazmům. Zní to dobře? Jistě! Ale je toho mnohem víc.


Plejádská učení o posvátné sexualitě předcházela tantrická učení o přinejmenším 25.000 let a zahrnují hlubší zkoumání posvátné sexuality, jak ji vyučovaly Plejádské Hvězdné matky… tak jako tomu bylo „na počátku…“


V posvátném prostoru tohoto semináře vám nabízíme:

*Prožitek hlubšího otevření Jednoho zdroje ve vás, vašich partnerech a tvořivém vesmíru.

*Příležitost vnést světlo do stínů starého programování a ne-úcty k sexuálním prožitkům z minulosti.

*Čas ke sladění vašeho myšlení a pocitů ohledně posvátného sexu skrze úkoly, meditace srdce a vedení channelovaných zpráv od Hvězdných matek.

*Formát pro vás, abyste byly zvědavé, radostné, zranitelné, ctěné a posvátné, zatímco otevíráte dveře své Plejádské Kundalini!

Lemurijská Posvátná sexualita není založená na výdrži či výkonu, ale ctí srdce lidského/duchovního prožitku. Váš lidský život je posvátným plavidlem Božského vědomí. Coby ženy spojené s Božským Zdrojem skrze vaše lůno a měsíční cyklus (v jakémkoli věku!), jste otevřeny prožitku neobyčejné vlny plození (tvoření) ve všech směrech.

Tato starodávná učení vyzařují světlo do stínů studu, který obklopuje tolik dnešních vyjádření (nebo nedostatku vyjádření) radostné, vzrušující, respektující a tvořivé sexuality. První učení Hvězdných matek se týkají duchovního splynutí s naší Plejádskou DNA, Lemurijskou Akášou a mystickou silou a krásou posvátného ženství.

Ženy jsou stvořeny k tomu, aby reprodukovaly radost energie zdroje a dary posvátného stvoření, které žijí ve vašem bříšku a Plejádské DNA. Také je vaším úkolem přivést muže do posvátného prostoru. Společně se můžete hluboko, se zranitelností a úctou ponořit do portálu vědomé sexuální energie, uvědomění a tvořivého ohně.

Odejděte z těchto seminářů s novým uvědoměním si hodnoty vaší sexuality a spirituality; jsou jedno a totéž! Odkryjte a objevte pravdu pod vrstvami starých programů a povstaňte jako fénix, abyste oslavily své pohlaví a svou duchovní sexualitu, posílené duchem Kundalini od Hvězdných matek.

Mým velmi speciálním hostem pro vyrovnání našeho programu a zahrnutí Božského mužství, je Shamir Ladhani, který se mnou (a také Kryonem a dalšími programy) v průběhu let prezentoval v USA i v Evropě. Přináší do našeho kruhu zkušenosti a znalosti z pohledu posvátného mužství vycházejícího ze srdce.

Complete and Continue